גר באירופה, מיהו המנתח הטוב ביותר?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

27/04/2013 | 05:19 | מאת: אמיר

שלום ד"ר, שאלתי הקודמת התפרשה על פני מספר הודעות לכן אחזור על הפרטים בשאלה אחת ממוקדת - כפי שציינתי אני אמור לעבור את הניתוח בקרוב, אודה לתשובה ספציפית ולא כללית. שאלתי היא היכן המרכז הרפואי הטוב באירופה המתמחה בניתוח גידולי מוח? משפחתי נמצאת כרגע באירופה (אנגליה - לונדון, שוויץ וגרמניה) והייתי מעדיף לעבור את הניתוח לידם - אין למשפחתי בעיה ללוות אותי לכל עיר כל עוד המרכז או המנתח הם הטובים ביותר. A 14 x 6 x 6 mm lying inferolateral to the putamen with possible contiguity with the claustrum antero-inferiorfly לא בוצעה ביופסיה, בחוות הדעת נרשם Differential diagnosis include low grade primary brain tumor glioma להערכת הרופאים הגידול גדל. תודה, אמיר

28/04/2013 | 16:56 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אמיר שלים, בגרמניה נימצאים מספר מרכזים גדולים: ברלין (Charite) במינכן (Grosshadern) בשוויץ (Uniklink Zurich) בהצלחה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח