מה זה אומר "ירידה מטבולית בחלקים נרחבים של המוח" ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/03/2013 | 12:35 | מאת: ערן

היי, חבר טוב שלי , בן 42, התחיל להרגיש מיחושים פיזיים למיניהם ותפיסויות בשרירים, בדומה לאותם מיחושים ותפיסויות שהיו לאבא שלו בגילו, שלאחר זמן מה התגלו כפרקינסון וגרמו למותו לפני כ 10 שנים. הוא הלך לבדיקת סיטי ראש ותוצאות הבדיקה היו "ירידה מטבולית בחלקים נרחבים של המח". הוא הלך לכמה רופאים וכולם אמרו לו שיחזור עוד שנה שנתיים כדי שהמצב יחריף ישיוכלו לאבחן אותו. תשובה כזו נשמעת אכזרית ואמד בלתי מספקת, דבר שהכניס אותו לדיכאון עמוק ופחד ממחלת הפרקינסון ללא יכולת לטפל במצבו הנוכחי. האם אתה יכול לשפוך אור כלשהו על הנושא? בברכה ערן

19/03/2013 | 08:59 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ערן שלום, הפורום לשאלות לגבי גידולי מוח בלבד. יש לפנות לפורום נוירולוגי או לרופא נוירולוג לגבי הבעיה. בברכה חג שמח דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח