המשך

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/03/2013 | 00:15 | מאת: שמואל כהן

שלום דר סליחה שאני פונה שוב אני בצתי את הבדיקה מיפוי מח ספקט וזה תוצאות הבדיקה הודגמה פרפוזיה מוחית בלתי אומוגנית וירודה דו צדדית במידה מתונה באזורים הפריאטלים פראסגיטליים ובנוסף במיספר הימנית באזורים מיזוטמפורלי ואינפרונטלי כמו כן יש לציין ירדה אסימטרית צרברלית קלה מימין השינויים הנל בלתי ספיצפים וייתכנו גם על רקע הטראומה הידועה על רקע צרברו וסקולרי או ניווני לקורלציה קלינית יש למשיח מעקב של במיפוי מח ספקט כולל המשל מעכב של MRI מוח בגלל התיפול של רדיוכירוגיה דר הים הפשר הסבבר בבקשב בקשר למיפי מוח תודה דר

03/03/2013 | 17:57 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שמואל שלום, סיבת הבדיקה יש לברר עם הרופא המטפל. בברכה דר קנר

04/03/2013 | 00:35 | מאת: שמואל

תודה דר אני רק רצתי לדעת בבקשה הסברר של הבדיקה של המיפי מוח הים הפשר

מנהל פורום גידולי מוח