ציסטה באזור הפינאל

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

24/02/2013 | 00:36 | מאת: תקווה

אני בת 39, לפני כשנה וחצי חליתי בסרטן השד. עברתי למפקטומיה והקרנות ואני מקבלת טמוקסיפן. בשל ירידה משמעותית בזיכרון פניתי לנוירולוג והופנתי לבצע בדיקת mri. זה עתה קבלתי את הפענוח ממנו עלה כי הכל תקין חוץ מ: there is a suspected simple pineal cyst measuring up to 7 mm היות שיש לי תור לרופא המפנה רק בעוד כשבוע וחצי, אודה לכם מאד אם תוכלו להבהיר לי את המשמעות של הנ"ל על כל היבטיה (חששות, גורמים, טיפול, השלכות וכו') בתודה רבה מראש!

03/03/2013 | 17:53 | מאת: ד"ר אנדי קנר

תקווה שלום, באופן עקרוני ציסטה פיניאלי עד כ10מ"מ לא פתולוגי. בדרך כלל מומלץ מעקב בלבד. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח