גידול GBM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/02/2013 | 23:56 | מאת: שרון

שלום שמי שרון, לאחרונה איבחנו אצל אחי כבן 50 גידול ממאיר מסוג GBM בקדמת הראש ויושב על שתי האונות (butterfly). בגלל המיקום הקריטי נאמר לנו שלא ניתן לנתח והטיפול המוצע הקרנות וכימותרפיה בלבד והינו כדי להאריך במעט את חייו. שאלתי היא האם בכל זאת יש איזושהי תקוה לאיזשהו טיפול/ניתוח בארץ או בחו"ל ??? אודה מאוד על תשובתך שרון

17/02/2013 | 09:37 | מאת: יואל

שלום שרון צרי איתי בבקשה קשר במייל ואמסור לך אינפורמציה נוספת [email protected] יואל

17/02/2013 | 18:18 | מאת: שמואל כהן

יש בהדסה עין כרם פרופ טלי סיגל ופרופ לוסוס הם מומכים למוח [לנוירואוקלוגיה] רפואה שלמה

08/03/2013 | 04:32 | מאת: שיר

שלום קיימות שיטות ניסוי וטיפול נוספת אני יכולה להעביר לך פרטים באיימל המייל שלי [email protected]

08/03/2013 | 04:35 | מאת: שיר

מנהל פורום גידולי מוח