מבלבל מילים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/01/2013 | 21:46 | מאת: אני

בחודשים האחרונים בעלי מבלבל מילים. הכוונה היא שהוא אומר מילה לא נכונה בלי לשים לב לכך. למשל "תנעל את נעלי הבית" במקום "תנעל את נעלי ההתעמלות", או "תסתכל על הבית הירוק" במקום "תסתכל על הבית האדום". הוא לא שם לב שטעה ורק כשאומרים לו "התכוונת לירוק" הוא אומר כן, התכוונתי לירוק. אני יודעת שזה נשמע מטופש, אבל לאחרונה זה קורה בתדירות מאד גבוהה (לפחות פעם ביום). האם זה עלול להעיד על בעיה רפואית כלשהי? האם זה משהו שצריך לבדוק? או שאלו סתם טעויות שבהיסח הדעת? תודה

16/01/2013 | 12:37 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אני שלום, אני ממליץ להתייעץ עם רופא(ה) נוירולוג(ית) בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח