AVM ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

14/12/2012 | 12:48 | מאת: אריק

האם יכול לקרות מצב שAVM בגזע המוח יכול להיעלם עקב שינויים של גדילה של ילדה בגיל זה? האם כדי לדעת שה- AVM נעלם צריך לעשות שוב CT או MRI, או שאת השינוי ניתן לראות בדרכים אחרות ללא קרינה ישירה למוח (כמו צינתור מוחי)?

17/12/2012 | 18:19 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אריק שלום, באפן עקרוני הטיפול לAVM כולל אמבוליזציה דרך צנתור, ניתוח או רדיוכירורגיה. לא ידוע לי על מקרה בספרות שAVM נעלם ללא טיפול. בדרך המקובל למעקב של AVM אחר טיפול: על ידי MRA MRI. בברכה דר קנר בברכה דר קנר

09/06/2013 | 11:01 | מאת: אנונימי

שלום, לאבי יש AVM במוח והוא מעוניין להתייעץ עם מישהו שעבר טיפול דומה, האם אוכל לייצור איתך קשר טלפוני ולשאות מספר שאלות? זה יעזור לנו מאוד

מנהל פורום גידולי מוח