גידול כתוצאה מטעינה סלולארית

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

13/12/2012 | 14:34 | מאת: רחל

שלום, אני בת 45, אם לילדים, מתגוררת בארה"ב. בריאה בד"כ (עם ניתוח קיבוע לפריצת דיסק בגב התחתון), כולסטרול נורמלי, לחץ דם נורמלי, בדיקות תקופתיות תקינות. צועדת חצי שעה 3-4 פעמים בשבוע. לפני חצי שנה החלו כאבים צוואריים - בקו השיער בצד הימני של הראש. הכאבים גרמו לכאבי ראש,לכאב בצוואר, ואף לכאב קל באוזן הימנית . רופא המשפחה אמר שזה נובע ממתח צווארי(neck tension). עשיתי תרגילי צוואר ומתיחות, ולאחר 3 שבועות נעלמו כאבי הראש, אבל הכאב הצווארי נותר, וכמו כן הרגישות באוזן. גם ביקורים אצל הכירופרקט לא מועילים. לשאלותי: שמתי לב שאני יושבת לעבוד מול המחשב (אני עובדת מהבית) שעות רבות ביום, והטלפונים הסלולאריים של בני המשפחה נטענים לידי - בצד הימני שלי. ממש על אותו השולחן. 1. האם יתכן שטעינה זו גרמה למצב מסוכן כלשהו? 2. האם עליי לבדוק זאת, ואם כן, איך להבדק? תודה רבה, מראש, רחל

17/12/2012 | 18:14 | מאת: ד"ר אנדי קנר

רחל שלום, כאן מקבלים שאלות לגבי גידולי מח בלבד. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח