אפנדימומה חוזרת בפעם רביעית

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

14/11/2012 | 20:37 | מאת: יאיר

שלום אצל בננו ישנה חזרה של אפנדימומה בגזע המוח בפעם רביעית, לאחר הקרנות וכעת בטיפול כימותרפי. האם ידוע למישהו מבאי הפורום אפשרויות טיפול נוספות? תודה מראש.

20/11/2012 | 11:05 | מאת: גלית

רציתי לאחל בהצלחה. לחמותי התגלה גידול במוח ופנינו לחברת המחקר "אונקו אינטגרטיב" זוהי חברת מחקר הסוקרת עבור החולה את כל אפשרויות הטיפול הרלוונטיות בארץ ובעולם, מומלץ לפנות אליהם אפילו רק לשיחת ההיכרות כי הם יעזרו לך לפקס אותך בהקשר הטיפולי. בהצלחה

26/11/2012 | 13:43 | מאת: לילך

גם לאחי יש גידול במוח. אנחנו תמיד מתלבטים בין לעשות את כל מה שאפשר לבין לתת כסף לכל מיני חברות שמוכרות לך שירותים לא יעילים. האם הם עזרו לך? תודה

מנהל פורום גידולי מוח