מה זה הגידול במוח מדולובלסטומה ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/07/2008 | 18:16 | מאת: יוסי

שלום , רציתי לדעת מה זה הגידול במוח מדולובלסטומה ? תודה.

22/07/2008 | 21:00 | מאת: ד"ר אנדי קנר

MEDULLOBLASTOMA, זה סוג של גידול מוחי ממאיר. ברוב המקרים הגידול יושב במוחון (צרבלום). טיפול הראשוני הוא כירורגי עם מטרה לכריתה רדקלי ושלמה. המשך הטיפול תלוי בהצלחה של הניתוח ובנפח שארית גידול. תוספת/השלמת טיפול כולל קרינה וכימותרפיה. חשף בכל מיקרה בדיקת MR של כל עמוד שדרה ונוזל חוט השדרה כדי לבדוק פיזור המחלה. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

19/08/2008 | 11:23 | מאת: אמיר לזימי

שלום יוסי תוכל להיכנס לאתר www.cancerhelp.org.il וקבל מידע אודות גידולי מוח - כמו כן תוכל להיכנס למדור ילדים באתר ולקבל חדשות שוטפות

מנהל פורום גידולי מוח