בדיקת MGMT promoter methylation לGBM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/10/2012 | 18:33 | מאת: שרון

ד"ר קנר שלום, אמי אובחנה לאחרונה כחולת GBM. אנחנו חוקרים את המחלה ואת המקרה הספציפי של אימי בעזרת חברת "אונקו אנטגרטיב" אנחנו מעוניינים לבצע את הבדיקה " MGMT promoter methylation" האם הינך יודע האם ניתן לבצעה בבתי החולים? במערכת הבריאות הציבורית?? ואם לא היכן ניתן לבצעה? תודה שרון

17/10/2012 | 12:57 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שרון שלום, לפי דעתי בדיקת MGMT מבצעים בבמכוני פתולוגיה של בית חולים איכילוב, הדסה עין כרם. בברכה דר קנר

04/12/2012 | 11:39 | מאת: איריס לבון

כל הבדיקות שקשורות לגידולי מוח נעשות במעבדה לנוירואונקולוגיה בהדסה עין כרם טל:6777712

מנהל פורום גידולי מוח