תזוזה בעת הקרנה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/10/2012 | 12:47 | מאת: איתי

שלום ד"ר. שמי איתי ואני חולה בגליומה של גזע המח. לפני שנה וחצי קיבלתי 28 הקרנות לגידול. ההקרנות עשו את שלהן והגידול נסוג למצב שאמור להיות. אבל מאז יש לי החמרה מתמדת בסימפטומים הנוירולוגיים. (הליכה,שיווי משקל,התכווצות שרירים אחרי חוסר תזוזה). אין החמרה ב MRI ובדיקות הדם תקינות. הרופאים אמרו שכנראה זה מפגיעה בתאים בריאים בהקרנה. שאלתי: באחת ההקרנות זז המכשיר שתומך בראש כלפי מטה ולא עצרתי את ההקרנה. יש נזק משמעותי לדעתך בהקרנה אחת לתאים בריאים? זאת טעות שלי שלא עצרתי את ההקרנה. תודה.

05/10/2012 | 21:47 | מאת: שימרית

שלום איתי, אחי התבשר שהוא חולה בגליומה של גזע המח. הוא כרגע עובר סדרת הקרנות . בשל חוסר הודאות שבה אנו נמצאים נשמח לשמוע מניסיונך . המייל שלי הוא [email protected] תודה ושנה טובה, שימרית

מנהל פורום גידולי מוח