נוירינומה S1

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

27/09/2012 | 07:53 | מאת: אלן

שלום. עברתי MRI ולאחר מכן בדיקה אצל נוירוכירורג. ההגדרה שלו לממצאי ה- MRI: "תהליך הקשור לעצב S1 השמאלי היוצא דרך הפורמן עד לחלל האגן בגודל 14X12X45 מ"מ. התהליך עובר האדרה הומוגנית". לדבריו מדובר על נוירינומה. הטיפול המומלץ הוא רדיו כירורגיה סטראוטקטית. השאלות: האם בבית החולים איכילוב יש ציוד מתאים לביצוע טיפול זה? האם ישנם רופאים שהתמחו בטיפול רדיוכירורגי באזור זה? האם בוצעו כבר טיפולים דומים באיכילוב? איזה ציוד מתאים נמצא באיכילוב (NOVALIS TX, CYBERKNIFE..)?

27/09/2012 | 08:14 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אלן שלום, היחידה לרדיוכירורגיה בבית חולים איכילוב משמש מרכז ארצי לטיפול רדיוכירורגיה לגידולי עמוד שדרה מ2008. כל מקרה ומטופל עובר דיון משותף של נוירוכירורגים, רופא קרינה ורופאי נוירואונקולוגים לפני קבלת החלטה על טיפול. באופן עקרוני צריך לשקול אפשרות של מעקב, ניתוח או קרינה. לכל מקרה ומקרה מקבלים נותנים המלצה מתאימה. בברכה ושנה טובה דר קנר

27/09/2012 | 09:09 | מאת: אלן

תודה רבה דוקטור קנר על התגובה המהירה. אשמח לקבל פרטי קשר - כיצד ואל מי לפנות כדי לקבל זימון לאיכילוב בנושא. אני מבוטח במכבי. בברכה, אילן צפריר.

מנהל פורום גידולי מוח