גידול במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/07/2012 | 15:03 | מאת: מרון

אבי בן 64 לפני כ4 ימים חווה התקף פירכוסים שבעקבותיו אושפז בבית חולים ולאחר בדיקת ct וmri התגלו ממצאים של גידול או תהליך כלשהו במוח. היום שוחרר לביתו מן המחלקה הנוירולוגית בה היה מאושפז. הטיפול הועבר למחלקה נוירוכירורגית. שם נאמר לנו כי יקבע לו תור לניתוח והוא יזומן. מה הסיכון שבשהייה בבית ומה רמת הדחיפות לניתוח במקרים מסוג זה?

04/07/2012 | 15:29 | מאת: ד"ר אנדי קנר

מרון שלום, בלי לראות את הצילומים אין באפשרותי לדון על הדחיפות. באופן יעקרוני החלטה בצוות הרופאים הנוירוכירורגים. הדחיפות תלויה בגודל, מיקום וסוג המשוער של הגידול. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח