גידול מוחי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/06/2012 | 19:43 | מאת: anat

שלום, לפניי כשנה וחצי אובחן גידול במערכת העצבים המרכזית במוח אצל בעלי (בן 38). בעקבות המחלה ישנם פגיעות נוירולוגיות הכוללות: משיכת רגל(צליעה), דיבור לא ברור, וקושי בכתיבה ופעולות מוטוריות עדינות. סיימנו סדרה של טיפולים ולפי המעקב האחרון המחלה נעלמה אך נותר חלק מוחי מנוון. גם שיקום במחלקה שיקומית לא כל כך עזר. האם ישנם עוד דרכים לטיפול ושיקום וחזרה למוטב? טיפול אלטרנטיבי? דיקור? איך ניתן לדעת אם הנזק הוא הפיך או שלא?

21/06/2012 | 14:43 | מאת: ד"ר אנדי קנר

Anat שלום, לא צפוי לראות שינים גדולים במצבו אחר שנה וחצי. כן יכול להיות שינוים קטנים. יש להתייעץ עם מומחה ברופאה שיקומית לגבי טיפולים חדשנים או אלטרנטיבים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח