Tumor Treating Fields

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

26/05/2012 | 09:16 | מאת: יגאל

שלום לדר אנדי קנר לא מזמן התפרסם תוצאות ניסוי קליני עבור מכשיר הנובוקיור NovoTTF-100A versus physician’s choice chemotherapy in recurrent glioblastoma: A randomised phase III trial of a novel treatment modality ושם הייתה המסקנה ש No improvement in overall survival was demonstrated, however efficacy and activity with this chemotherapy-free treatment device appears comparable to chemotherapy regimens that are commonly used for recurrent glioblastoma. מבקש אני את תגובתך האם יש טעם להרשם לניסוי הזה למי שהיתגלה אצלו לראשונה גליובסטומה דרגה 4 תודה יגאל

28/05/2012 | 15:43 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יגאל שלום, צריך להבדיל בין המחקר הישן ולמחקר החדש. הקודם בדק חולי GBM לאחר לפחות 2 קווי טיפול. המחקר החדש בודק יעילות של תוספת NovoTTF לטמודל בחולי GBM כטיפול קו 1. למחקר החדש אין תוצאות והמחקר עדיין מגייס חולים. יש להמתין לתוצאות לפני שנוכל לתת תשובה לגבי יעילות בחולים עם GBM לאחר סיום הטיפול הקרינתי. בברכה דר קנר

14/06/2012 | 11:55 | מאת: יגאל

שלום לדר קנר תודה לך על תשותך אנימבקש לשאול שאלה נוספת על פי מיטב הבנתי המכשיר אמור לפעול כשדה חשמלי ולמנוע את חלוקת התאים ברגע ספציפי מה קשור קו ראשון או שני לגבי הוכחת פעילות של המכשיר אם המכשיר לא הוכיח את פעולתו לפי הקונספט שהוא אמור היה לעבוד מדוע שיעבוד על חולים בקו ראשון אודה לך מאוד על תשובתך יגאל

מנהל פורום גידולי מוח