שאלה לגבי גידול מולד במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

24/04/2012 | 20:53 | מאת: תהילוש

אחיין שלי כעת בן שנה נולד עם גידול במוח שאובחן עוד מההריון, הוא עבר סוגי כימותרפיות שונים שלא עזרו בכלל, הגידול אינו ממאיר אך ממשיך לגדול, ניתוח נשלל כנראה בגלל מיקומו של הגידול, האם יש בחו"ל טיפולים אחרים שאינם בסל שיכולים לעזור שהגידול יקטן או יעלם?

30/04/2012 | 16:56 | מאת: ד"ר אנדי קנר

תהילוש שלום, על מה מדובר? איזו גידול ואיפה הגידול יושב. אין אפשרות לתת שתשובה בלי לראות את הMR . אפשרויות בתינוקות שנולדו עם גידול מח מוגבלת מאוד. סבירות גבוה שגם בחו"ל אין הרבה אופציות. קודם כל יש להתייעץ עם המומחים בארץ (באחת המרכזים הגדולים לנוירו אונקולוגי ילדים: איכילוב, שיבא או שניידר) בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח