מה הסיכון בהקרנה רדיוכירורגית?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/04/2012 | 23:51 | מאת: א.א

שלום, אני בת 56,לפני 7 שנים עברתי ניתוח להסרת מנינגיומה ונותרה שארית שלא ניתן להוציאה. לאחרונה השארית גדלה והוצע לי לבצע טיפול באמצעות הקרנה רדיוכירורגית. השאלה: מה הסיכוי שייגרם נזק בריאותי כתוצאה מטיפול נקודתי ברדיוכירורגיה? תודה רבה

17/04/2012 | 12:01 | מאת: ד"ר אנדי קנר

א.א. שלום, לכל טיפול יעיל קיימים סיכונים. תמיד שקולים מה האלטרנטיבות. יש אפשרות לטפל בצורה אחרת או לא לטפל? ברגע שמקבלים החלטה לטיפול מדברים על תופעות הלוואי (הצפויים) ועל הסיכונים האפשריים (כולל הטיפול במצבים האלה). בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח