כאב ממוקד מאחורי הראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/04/2012 | 06:46 | מאת: ורדית

הי, אני בת 41 ומאז אתמול בערב יש לי כאב ראש ממוקד בחלק השמאלי מאחורי הראש . הכאב יכול לחלוף למספר שניות אך חוזר . כמו כן יש לי כאבי גב. העניין מאוד מציק לי ומלחיץ אותי כי חלף כבר הרבה זמן וזה לא עובר לגמרי , זה לא כאב נורא חזק אך בהחלט מציק לתפקוד. אני חרדה מאוד מאוד נוכח העובדה שאני חרדה מטבעי ונוכח העובדה שיש לי קוצב לב.אני יודעת שאיני יכולה לבצע MRI ויודעת שיש גידולים שניתן ללגלות אותם רק בבדיקה הזו. ראשית האם יש לי סיבה לדאגה ? שנית הקוצב שלי הוא ממלפני שנתיים אם חס וחלילה אצטרך לבצע בדיקה כזו האם זה אפשרי? מבחינת הקוצב הלב שלי פועם עצמוני אולם הדופק נמוך ולכן הוא מסייע לי? תודה מראש וסליחה פשוט חרדה מגידול במוח ובראש זו חרדה שמלווה אותי שנים רבות (ללא סיבה אמיתית למעשה) והעובדה שאיני יכולה לבצע MRI רק מחזקת אותה. כיצד עלי נוג אם זה לא יחלוף תוך מספר ימים?

12/04/2012 | 11:37 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ורדית שלום, כאב ראש דבר שכיח מאוד. רובם הסיבות לא מחלה. חלק מאנשים שסובלים מכאבי ראש סובלים שנים. בכל מקרה ההמלצה להתייעץ עם רופא נוירולוג , מומחה לטיפול בכאבי ראש. בדיקת MR מוח יכול לאבחן בגידול או סיבה אנטומית אחרת. בברכה חג שמח דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח