אסטרוציטומה שפירה של המוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/03/2012 | 11:07 | מאת: סרדג'

שלום רב, לחברי בחו"ל התגלתה אסטרוציטומה(astrocytoma) שפירה של המוח בגודל 19х15х11, הוא עבר כימיה-טרפיה ומעוניין לברר אם ניתן לעשות ניתוח ועלותו המשוערת בארץ. תודה רבה, סרדג'

07/03/2012 | 14:20 | מאת: ד"ר אנדי קנר

סרדג' שלום. בשאלה של אופציה ניתוחי חשוב לקבל אינפורמציה על מיקום וגודל הגידול. (הכי טוב את בדיקת צילומי הMR מוח) חשוב גם גיל ומצב הכללי של החבר. למה לא החליטו על ניתוח בחו"ל? הגידול באזור בעייתי? ניתחו והגידול חזר? שמקבלים את כל המידע ניתן להחליט מחדש. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח