הפסקת נהיגה בעקבות פירקוס חד פעמי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

12/02/2012 | 18:50 | מאת: שמואל

לפני כחודשיים עברתי פרקוס ראשון בחיי לאחר בדיקות התגלה אצלי קברנומה מוחית בחלק קדמי ימנישל המוח. עברתי ניתוח להוצאת הקברנומה אצל פרופ' פריד באיכילוב, כרגע אני במצב שבו חזרתי לעבודה אבל אני מאוד מתוסכל מכך איני יכול לנהוג. כיצד אני יכול אישור לכושר נהיגה בחזרה בהקדם האפשרי? (מקום מגורי רחוק מאוד ממקום העבודה ונסיעה באוטובוסים היא לא מעשית) אנא עזרו לי.

29/02/2012 | 09:18 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שמואל שלום, גם שמדובר בפרכוס בודד לא נתנים אישור לשנה מיום האירוע. יש להתייעץ עם נוירולוג לגבי מעקב וטיפול. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח