כפל ראייה לשניה וחצי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

02/04/2024 | 05:15 | מאת: דניאל בן 25

הי לפני חמישה ימים קמתי בבוקר וראיתי כפול את התמונה בחדר שלי לממש למעית השניה וזה עבר . כמובן רצתי לרופא עיניים. הוא עשה לי בדיקת קרקעית העין ואמר שאין משהו חריג. 1.במידה והיה לי גידול שגורם לי לראות כפול היו רואים בבדיקה משהו לא תקין ? (בצקת לחץ תוך גולגולתי או כל דבר?) 2 חשוב לי לציין שקרה לי כבר כפל ראיה לשניה כזה לפני 6 שנים ופשוט עבר ולא חזר עד לעכשיו. בנוסף אני מאוד חרדתי ובשבועיים האחרונים לפני שזה קרה לי הכפל ראייה, בחנתי מאוד את העיניים אם אני רואה כפול או לא כי קראתי ופחדתי מזה אז יש מצב גם שזה פסיכוסומטי? תודה רבה

גידול מוחי שאינו גורם ליתר לחץ תוך גלגלתי לא יתבטא בשינויים בקרקעית העיניים. מאידך אני לא מכירה ביטוי של גידול בכפל ראיה למאית שניה אחת לכמה שנים. בכל מקרה, אם אתה מודאג, גש להיבדק אצל נוירולוג.

מנהל פורום גידולי מוח