פחד מגידול .

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/01/2012 | 14:29 | מאת: יעל נחמני

שלום אני בת 18 ובזמן האחרון אני סובלת מכאבי ראש מאוד חזקים תחושה של פטישים,אני חוששת שזה מהפלאפון הסלולארי אני מדברת בסביבות ה1500 דקות בממוצא בחודש ובזמן האחרון היה לי כאבי ראש חזקים בצד שמאל הצד שאני מדברת בו ,לאחרונה אני מרגישה שזה מחמיר וכל פעם אני מרגישה את הכאב במקום אחר בראש ...אני מאוד מפחדת שזה גידול או משהו כזה ,אני לא יודעת למי אני צריכה לפנות ואיזה רופא יתן לי את התשובה הכי מהירה ,מכיוון שאני כרגע בצבא ודרך הצבא אני לא אקבל תשובה מהירה ועד שאני יזכה לראות רופא יקח המון זמן .

22/01/2012 | 11:49 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יעל שלום, זכותך לבקש יועץ רפואי. בינתיים לדבר פחות בטלפון עם זה לא עושה לך טוב. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח