בירור MRI מוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/02/2024 | 15:41 | מאת: ארז

אבי בן 76 נפל כמה פעמים ועשה סי.טי ראש פעמיים שיצאו תקינים, לא ויתרנו וביקשנו MRI ולהלן התשובה העיקרית שבסיכום: מוקד אות חריג ב SCP הימני כמפורט באבחנה המבדלת תהליך איסכמי בשלב התת חד כרוני/ תהליך אינפלמטורי/ פחות סביר תהליך גליאלי מדרגת ממאירות נמוכה. לקורלציה קלינית ובדיקת ביקורת בעוד 3 חודשים. מה זה אומר??

יש ממצא חריג שטיבו לא ברור,שיכול להיות על רקע שינויים בכלי דם, דלקתי או גידולי, ולכן הומלץ על בדיקת ביקורת שבמקרים רבים נותנת מענה.

מנהל פורום גידולי מוח