BRAUN MENINGIOMA מוזמון לטיפול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/02/2024 | 07:50 | מאת: שמואל כהן

שלום פרופסור גיל 58 חולה מורכב מופנה לטיפול קרינה איתי במכון לצורך לאכין מסכה על הפנים במכתב כתוב אזור קרינה מוח שמאל מנת קרינה כוללת 27GY מספא טיפולים 3 מנת קרינה יומית 9GY מספר טיפולים בשבוע 5 בוסט קרינתי לא מתן טיפול סיסטמי מקביל לא אפשר אסבר לא אוסבר לי על זה רק נאמר לי נעמוד עם שמואל לתיאום הטיפול את המיכתב קיבתי במיל תודה פרוסור יום טוב ושבוע טוב

שמואל שלום, לא ברורה לי השאלה, אבל מניחה שתקבל הסבר מפורט לפני תחילת הטיפול.

מנהל פורום גידולי מוח