בבדיקת MRI המנגיומה במוח שגדלה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/02/2024 | 00:35 | מאת: אירה

לפני 8 שנים התגלו בבדיקה אקראית 2 המנגיומות בגדלים של 10 מ"מ×6 מ"מ והשניה בגודל דומה. כאמור לאחר 8 שנים בבדיקת מעקב שתי ההמנגיומות גדלו במעט 12מ"מ× 8 מ"מ. האשה בת 62. -- האם יש משמעות "לא טובה" לגדילה? -- ובעצם מדוע הן גדלות? יצויין ששאר הבדיקה מתוארת כתקינה. אודה לתשובה מפורטת ככל שאפשר. תודה רבה

מנינגיומות למרות היותן שפירות גדלות במהלך השנים. את מתארת נגעים קטנים, שגדלים מאד באיטיות ולהבנתי ללא ביטוי קליני, לדעתי ניתן להמשיך לעקוב קלינית והדמייתית.

06/02/2024 | 20:41 | מאת: אירה

תודה!

מנהל פורום גידולי מוח