טיפול מניעתי בקפרה אחרי כריתת מנינגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/02/2024 | 15:03 | מאת: רחלי

מטופלת בשנות החמישים, אחר 3 חיסוני קורונה. בריאה בד"כ. בעקבות תסמיני שפעת רגילה, שהביאה לבלבול קל בוצע CT, בו אובחנה מנינגיומה גדולה. עברה ניתוח בהצלחה. ללא פרכוסים. מאז, למעלה מחודש מטופלת בקפרה, 750מ"ג פעמיים ביום. מדוות על קשיים בשינה וכעת על עליה באנזימי כבד. שואלת : האם ייתכן קשר לתכשיר והאם ניתן להפחית באופן הדרגתי במינון?

ייתכן קשר בין התסמינים לטיפול בקפרה. ניתן לשקול הפסקת טיפול מניעתי, אך עשי זאת בהתייעצות עם הרופא שלך.

מנהל פורום גידולי מוח