החלמה לאחר הסרת גידול שפיר מהמוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/01/2024 | 01:23 | מאת: שרון

שלום רב, לפני כ3 שבועות עברתי הסרת גידול שפיר מהחדר ה-4 של המוח ( מהרקמה) שאלותי 1. בכל יציאה מהבית מרגישה כבדות בעיניים ומעין עמעום לא מובן ( בבית הכל תקין) כמו שיש בהרחבת אישונים בבדיקת עיניים אבל לא טשטוש מוחלט , קצת קשה לי לתאר את ההרגשה מקווה שאני ברורה מספיק- האם תקין? 2 באזור הניתוח מרגישה כאילו חצי ראש עדיין רדום האם זה תקין? 3. מתעוררת מידי פעם עם כאבי ראש לא חזקים אך בכל זאת מטרידים האם עלי לפנות שוב לטיפול או שזה שכיח? תודה מראש על המענה.

השאלות שלך ספציפיות מכדי שאוכל לענות מבלי לראות צילומים ואותך. בכל מקרה תהליך החלמה תקין מניתוח יכול לקחת שבועות עד חודשים. אם התופעות לא משתפרות או מחמירות, פני לרופא המנתח.

מנהל פורום גידולי מוח