תופעה בתחילת השינה ממש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/01/2024 | 07:53 | מאת: ד

שלום דר בת 52 קורה לי מצב שבתחילת השינה ממש בהתחלה שנייה אולי אחרי שנעצמות העיניים, שוב אני ממש בתחילה, יש לי כמו קפיצה כזו מוזרה שאני אפילו לא יודעת אם היא פנימית או משהו בגוף קופץ מה זו התופעה הזו? לפני 4 שנים אובחן דום נשימה קל בשינה בזמנו לא היתה התופעה הזאת. יש קשר או לא? ומה זו התופעה הזו? זה ממש עושה רע השנייה הזאת שזה קורה ואז לא קורה כלום

מה שאת מתארת נשמע כמו "קפיצת הרדמות" שהיא תופעה ידועה ותקינה שאינה מחייבת בירור. רק אם יש החמרה בתדירות או בעוצמה יש להתייעץ עם רופא.

09/01/2024 | 15:35 | מאת: ד

א.וזה תקין דר שכשזה קורה זה ממש לא נעים ממש קשה למרות שזה שנייה הקפיצה הזו?ב.ממה נגרם?ג.ואם יש החמרה זה מעיד על מה?ד.זה אמור להחמיר עם הזמן? אודה לתשובותייך נ.ב נוטלת שנים אלתריפתן תרימה 40 מג בממצוע 10 ימים בחודש עד 13 עקב מגרנות

09/01/2024 | 15:36 | מאת: ד

יש קשר לכדור?

מנהל פורום גידולי מוח