שלום דוקטור אשמח למענה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/12/2023 | 04:04 | מאת: נזק למוח בעקבות נדנוד ראש

שאלתי מאוד חשובה אני מאוד אוהבת לשמוע מוזיקת מטאל והתנסיתי בהליקופטר שמסובבים ממש את כל הצוואר במעגל ותוך כדי גם שהשיער מסתובב ביחד עשיתי את זה המון אולי חצי שעה ודי חזק ישלי כאבי ראש וסחרחורת האם יכול להיות מזה פגיעה מוחית או צווארית או שהסיכון קטן? כי כואב הראש אני ממש מפחדת אבל אם אני אפסיק זאת לאלתר.. נניח אבל מפעם אחת האם ייגרם נזק? גם אם עשיתי חזק ומהר מידי בסיבובים של כל הצוואר התאמצות וכל השיער

לא יודעת, לא בתחום נושא הפורום. אבל אם זה גורם לך לאי נוחות, האם את רוצה להמשיך?

מנהל פורום גידולי מוח