ct

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/01/2012 | 22:37 | מאת: תמי

שלום קראתי מכיוון שנזקי קרינה, במידה שהם אכן נגרמים, מופיעים כ-20-30 שנה לאחר החשיפה השאלה שלי קרינת ה ct יכולה לגרום לסרטן אחרי רק שנה ו חודש????? קן או לא או זה לוקח 20 ל 30 שנה לקרינת ה ct כדי לגרום ל גידול במוח אם זה לוקח 20 ל 30 שנה אז אין טעם לדאוג מעכשיו אבל יש אנשים אמרו לי אפשר גם אחרי שנה או 2 אני בחרדה בבקשה לעזור תודה

16/01/2012 | 16:13 | מאת: ד"ר אנדי קנר

תמי שלום, קודם כל אפשרות שבדיקת CT בודד מסרטן מינימלי ביותר . באופן כללי קיימת תקופה זמן של שנים רבות בין חשיפה לקרינה עד הופעת גידול. מדובר בשנים לא שנה. בברכה דר קנר

16/01/2012 | 16:44 | מאת: תמי

תודה רק עוד שאלה שנים רבות =20 ל 30 שנה? זה נכון 20 ל 30 שנה ? אם כן אין טעם לדאוג מעכשיו תודה

מנהל פורום גידולי מוח