משהו מוזר אשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/12/2023 | 12:34 | מאת: אלין

בימים האחרונים משהו כמו שלושה התחיל לי תזוזה מבלי שאני שולטת בה בשתי אצבעות כף יד שמאל אגודל ואצבע המורה ליד האגודל הם כזה קופצים/זזים לבד מעצמם ... אין לי תסמינים אחרים נוספים. רק זה. 1. האם כדאי לבצע בדיקת פלאק טסט ? 2. האם תזוזה לא רצונית של האצבע סימן לשבץ מוחי ? (אין סימנים מקדימים לפי מה שקראתי באינטנרט) דודה של אבא שלי נפטרה בגיל 85 מפרקינסון ...... בת 44, רווקה ללא ילדים, אני ברקע סובלת מתנודות הורמונליות לאורך החודש תסמונת pmdd שקשורה לתנודות הורמונליות לחצי דם בדרך כלל 110/70 לפעמים 100/70, דופק 70-80, אין הסטוריה של שבץ מוחי, לא מעשנת ולא שותה. לדעתך זו בעיה נוירולוגית או משהו שקשור לשבץ מוחי? אשמח לדעתך

07/12/2023 | 02:59 | מאת: אלין

שכחתי לציין בבירור ברשותך 🙏🙏 הם כזה קופצים/זזים לבד מעצמם אבל מצד לצד בלי לגעת אחד בשניה ... אין לי תסמינים אחרים נוספים. ב"ה אף אחד מהוריי או מאחיי אין פרקינסון וגם לא היה לסביי, התחושה שלי היא כאשר היד במנוחה שתי אצבעות זזות לבד אגודל ואצבע המורה תזוזות עדינות לצדדים בלי מגע ביניהן. אין יותר תסמינים בנוסף. לידע כללי האם יכול להיות שהפרקינסון יהיה בדרגה קלה מאוד וישאר ככה? האם ששתי אצבעות זזות לבד זה סימן מובהק אך ורק לפרקינסון ? .. , אני ברקע סובלת מתנודות הורמונליות לאורך החודש תסמונת pmdd שקשורה לתנודות הורמונליות . אשמח לדעתך

לא חושבת שפורום גידולי מוח הוא המקום לברר. אם זה עדיין מטריד אותך כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה באיזה כוון לבדוק.

מנהל פורום גידולי מוח