כאבים חזקים בזמן הלילות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

31/10/2023 | 20:39 | מאת: איליה

שלום דוקטור מחלים מאינטפלטיס, נוטל פרטיזון, קפרה, ואומפרדקס - כחלק מהטיפול ההחלמה. בימים האחרונים, חווה רק בשעות הלילה המאוחרות ורק בזמן שינה ובמצב שכיבה , כאבי ראש חזקים וכאבי כתפיים (צוואר תפוס) כאבים שלא נותנים לישון עם נורופן הכאבים יורדים. 1. אשמח דוקטור להבין ממה זה יכול להיגרם ומדוע זה רק בזמן שכיבה בלילה? 2. ייתכן זה תופעות לוואי של תרופות? 3. ייתכן שזה חלק מתהליך ההחלמה של האינטפליטיס? 4. או ייתכן וזה לחץ תוך גולגולתי? כמובן שאקבע תור לרופא ואברר , אך מנסיונך הרפואי אשמח לשמוע את דעתך מה ניתן לעשות? ומה לדעתך הסיבה ההגיונית במצב שתיארתי. מודה לך מקרב לב!

לא קשור לנושא הפורום. בכל מקרה בהתחשב במחלה שעברת מציעה שתתיעץ עם הרופא שמכיר אותך.

מנהל פורום גידולי מוח