מנינגיומה זעירה על פני טנטריום

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/10/2023 | 17:49 | מאת: לילה

היי ד״ר, עשיתי mri עם חומר ניגוד אחרי ביקור במיון בשל מיגרנה עם אאורה. באופן כללי יש לי נטייה לכאבי ראש. בפענוח רשום: על פני טנטוריום קדמי צמוד לדורסום מימין מודגם מבנה רקמתי מואדר ע״ג גדוליניום בממדים כ-6*4 מ״מ. יש לי כבר תור לנוירוכירורג אבל זה בעוד חודש. רציתי לשאול, באופן כללי, האם מקרה שעשוי לדרוש ניתוח? התערבות כלשהי? למה אפשר לצפות? תודה

קשה לתת תשובה חד משמעית מבלי לראות את הצילומים אולם סביר שמדובר במנינגיומה זעירה שלא מחייבת טיפול אלא רק מעקב.

מנהל פורום גידולי מוח