בהמשך לשאלתי בנוגע ל onc201

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

26/09/2023 | 07:26 | מאת: מאחר

לאיזה גידול יעילה? למוטציה H3k27m? כמה נפוצה היא? ולגבי איזה גידול נבדקת כעת? מה ההבדל בין onc201 ל onc206? ממה שאת מכירה מה הסיכוי שהתרופה onc201 תקבל אישור ממנהל המזון והתרופות האמרקאי?

אכן התרופה נמצאה יעילה כנגד גידולים עם מוטציה H3K27M שקשורה בד"כ לגידולים בגזע המוח.התרופה נבדת כעת כטיפול ב glioblastoma multiforme. כאשר מגיעים לשלב קליני יש מחשבה שלתרופה יש פוטנציאל להיות יעילה. לא תמיד זה עומד במבחן המציאות. כל השערה שלי תהיה הימור ואין בכך טעם.

מנהל פורום גידולי מוח