חשד לכולוסטרול גרונולומה - לפני 4 שנים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/07/2023 | 23:01 | מאת: גדי

שלום, לפני קרוב לארבע שנים במסגרת אשפוז עברתי MRI ראש שמשום מה לא הופיע במכתב הסיכום. והתייחסו לזה כתקין. בתוצאות הMRI נכתב - הדגמה שמורה של רקמת המוח ללא אות חריג, ללא האדרה פתולוגית. ציסטרנות חדרים וחריצים שמורים. ללא רסטריקציה או סימני דמם. לציין חשד לכולסטרול גרנולומה בפטרוס אפקס משמאל. סדרה 8 חתך 22 ב-MRI זה וסדרה 7 חתך 44 ב-CT קודם. נמדד 0.6*0.6*1.2 ס"מ עד היום לא הייתה שום התייחסות לזה, האם זה משהו שמצריך מעקב? בדיקה? תודה רבה.

ברוב המקרים זה בתחום עיסוקם של רופאי אאג. מאחר וזה חשד שהועלה, הייתי עוקבת ומבררת אם יש דינמיקה.

מנהל פורום גידולי מוח