גידול או נזק כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

20/07/2023 | 15:04 | מאת: לוטם

שלום לפני 4 חודשים נפלה עליי סלסלת מתכת על הראש בערך כ-5 קילו. לא התעלפתי לא הקאתי לא כלום. רק כאב ראש חזק במשך 3 שבועות בהמשך גם נהיה לי נימול באותו צד של הפנים. עכשיו חזר לי הכאב ראש. מה הסיכוי שיהיה ממצא בסי טי ראש?? ופגיעה? אני צעירה בת 30. והאם נכון שאם זה היה קורה לילד החלמה יותר מהירה? כאילו לילדים סביר להניח שאין נזקים מחבלות ראש קל להם יותר להחלים? התלוננתי רבות בשבועות האחרונים ונשלחתי לmri בעקבות הכאבי ראש החוזרים. מה הסיכוי שתהיה פגיעה בראש או שזה גידול?

הסיכוי לגידול מוחי- כמו לכל אדם בגילך, כלומר נמוך מאד. הסיכוי לפגיעה מהמכה תלויה בעוצמת הפגיעה. בכל מקרה הופנית ל MRI כך שתקבלי מענה.

23/07/2023 | 13:25 | מאת: לוטם

כן אבל מה הסבירות שיהיה פגיעה או נזק אחרי 4 חודשים? ושפתאום החלו תסמינים שלא היו?

לא מאד אופייני לחבלה. מניחה שלכן הופנית ל MRI.

26/07/2023 | 17:18 | מאת: לוטם

האם זה יכול להיות כאבים פסיכוסומטיים? יש לציין שאני סובלת גם מחרדות.

כן, זו אפשרות סבירה.

מנהל פורום גידולי מוח