שאלה בנוגע לתרופה חדשה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

12/07/2023 | 12:50 | מאת: מני

שלום, אפשר הסבר לגבי התרופה החדשה onc201? איך היא עובדת? האם היא טובה יותר בהשוואה לאווסטין? יש משהו שאני לא מצליח להבין, אין לה עדיין אישור לא באירופה ולא בארה"ב. איך היא נמכרת בגרמניה? מה היעילות שלה?

onc 201 היא תרופה הניתנת דרך הפה שהראתה תוצאות ראשוניות מעודדות.היא פועלת דרך הגברת תהליך הרס התא הסרטני. התרופה נמצאת בשלבי מחקר מתקדמים אך עדיין לא אושרה לשימוש ע"י ה FDA ולא בארץ. אני לא מכירה את מערכת הבריאות בגרמניה ולא יודעת לתת מענה למה היא נמכרת שם.

17/07/2023 | 00:12 | מאת: מני

מעניין מאוד. אז זו תרופה ביולוגית? הניסוי נערך גם בישראל?

17/07/2023 | 10:17 | מאת: מני

שאלה נוספת. מה יעלות התרוםה כפי שהודגמה במחקרים? קראתי ש 20 אחוז. האם זה כך? ברור שהיינו רוצים מאה. אך האם זה משמעותי?

מנהל פורום גידולי מוח