תסמינים שנמשכים הרבה זמן וחשש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

14/06/2023 | 13:14 | מאת: מבקש עזרה מאוד מפחד

בן 17 סובל מתחושת שיוט נדנוד והפרעות ראיה 12/06/2023 | 22:49 | מאת: מזרחי דניאל שלום רב אשמח לייעוץ אם יש לך כיוון לאבחון לבעיה שאני סובל ממנה או המלצה להמשך בדיקות אני סובל מתחושת שיוט /נדנוד במשל כשלושה חודשים בצורה רצופה 24 /7 בעיקר בשכיבה וישיבה ועמידה סטטית ופחות בהליכה מהירה יחד עם זאת אני רואה שובל של עצמים זזים למשל אם מישהו מזיז את היז אני רואה ממש שובל של היד להבנתי זה נקרא פלינופסיה בנוסף כל הסתכלות על דוגמת משבצות נקודות גורמת לראיית ריצוד וחוסר יכולת להתמקדות בנקודה בודדת בנוסף כאשר אני נמצא בחדר חשוך אני מרגיש כאילו כל החדר נמצא על ספינה בלב ים כל הרצפה נראת ומרגישה כמו גלים גם הקיר מתחיל להסתובב ואני נתקף סחרחורת הייתי אצל המון רופאים בדיקה נוירולוגית תקינה בדיקה אורתופדית תקינה בדיקת אף אוזן גרון פעמיים תקינה בדיקות דם מקיפות תקינות למעט מחסור בוויטמין d בדיקה קרדיולוגית תקינה בדיקה אצל רופא עיניים פעמיים תקינה בדיקת mri מוח ועמוד שדרה צווארי גבי מתני תקינה בפענוח היה רשום הכל בגדר הנורמה והנוירולוג אמר שזה אומר שהכל תקין אני אובד עצות אני לא מסוגל לתפקד ואני כמעט לא יוצא מהבית הנוירולוג אמר שהבדיקות תקינות ושהתסמינים נגרמים ממקור נפשי אך אינני מבין כיצד תסמינים כאלו שלא מפסיקים לדקה הם נפשיים מבקש את חוות דעתהשל הרופאה כיצד אני צריך להמשיך בבירור/ טיפול תודה רבה מראש וסליחה על ההסבר הארוך אני פשוט ממש סובל ולא יודע מה לעשות האם לאחר כל הבדיקות ניתן לשלול פתולוגיות חמורות?

מניחה שאם כל הבדיקות תקינות ניתן לשקול פתולוגיות חמורות. בכל מקרה זה לא הפורום המתאים להמשך בירור.

מנהל פורום גידולי מוח