ניסיון הסבר על תוצאות בדיקה MRI

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/05/2023 | 13:33 | מאת: לוק

בירור עבור חברה שעברה עירוע מוחי לפני כשנתיים. ב MRI מוח שבוצע לאחרונה. היא נפלה בבית וכתוצאה מכך אושפזה בבית חולים. MRI הוא כתוצאה מכך. המסקנה ב MRI: התרשמות: אוטם לקונרי תת חד בקפסולה הפנימית מימין, ייתכן עם דמם פטכיאלי וסימני דגנרציה ולריאנית. השאלה: האם יש עדות לדימום על פי תוצאה זו?

על פי התשובה : "יתכן דמם פטכיאלי" דמם פטכיאלי הוא דמם זעיר.

30/05/2023 | 11:55 | מאת: לוק

תודה רבה דר' צהלה. האם יתכן שהדמום הזה יכול "להתפתח", ז"א לגדול. וגם האם ניתן על פי מיקומו וגודלו לשייך אותו לאירוע שחל לפני כמעט שנתיים או לנפילה מלפני חודשיים.

מנהל פורום גידולי מוח