Onc201 תרופה חדשה מארה"ב

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

27/05/2023 | 11:44 | מאת: משה

שלום, האם התרופה הנ"ל באמת מחוללת ניסים? אני יודע שהיא ב phase 3

27/05/2023 | 12:57 | מאת: משה

האם לדעתך יש סיכויים שהחא תאושר?

כשתרופה נמצאת בניסוי פאזה 3 יש סיכוי שהיא תראה יעילות, אך יש להמתין לתוצאות המחקר. אישור התרופה תלוי כמובן בתוצאות.

28/05/2023 | 10:19 | מאת: משה

תודה על המענה...ברור שיש סיכוי אם התרופה הגיעה לשלב זה. השאלה היא האם במחקרים שאת מכירה אודות התרופה ישנם סימנים שהיא יעילה?

ניסים הוא לא מונח ברפואה.אנחנו ממתינים לתוצאות הניסוי כדי להבין מה יעילות התרופה, ומה תופעות הלוואי.

29/05/2023 | 16:28 | מאת: משה

נחזיק אצבעות...

29/05/2023 | 21:42 | מאת: משה

קראתי קצת יותר ונראה שעד כה יש לתרופה כעשרים אחוזי הצלחה... אני לא יודע אם זה הרבה או מעט. כעת, נערך ניסוי שלב 3 בהיקפים גדולים יותר ובהשוואה לפלסיבו. הלוואי ובאמת יש פה בשורה

מנהל פורום גידולי מוח