השלכות נוירןלוגיות בעקבות גידול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/02/2023 | 17:39 | מאת: יוסי

שלום דר ברקע שלי אני בשנות ה 40 מאובחן אקרומגליה מזה מספר שנים וכרגע מאוזן תרופתית. האם ידוע לך על קשר בין גידול בהיפופיזה לבין תפקוד קוגנטיבי לקוי שמתבטא ב brain fog? לדוגמא קושי להתבטא בצורה שןטפת עקב איטיות בעיבוד מה שאני שומע ושכחת מילים. בעברי לא זוכר את עצמי ככה ואני תוהה אם טיפול בתא לחץ עשוי לעזור. תודה

אני חושבת שתא לחץ עלול להיות בעייתי בנוכחות גידול. לגבי תלונותיך כדאי להתייעץ ולעבור הערכה קוגניטיבית.

מנהל פורום גידולי מוח