mri

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

19/12/2011 | 14:35 | מאת: בן

ד"ר שלום חולת GBM4 לצורך מעקבבוצעMRI נרשם בו שקיימת האדרה של התהליך בילתי הומוגנית עם אזורים נקורוטים במרכז למה הכוונה האם זה אומר משהו על הגידול עצמו

23/12/2011 | 11:35 | מאת: ד"ר אנדי קנר

בן שלום, מדובר בתיעוד של רדיולוג על מה שרואים בצילום שזה שינוים של גידול GBM באופן עקרוני . הגידול קולט את החומר הניגוד בקליפה (בחלקה) ולא קולט במרכז. אזורים בתוך גידול שלא קולטים את החומר הם אזורים ללא הספקת דם וחלקם אזור מת: זה משמעות המילה "נקרוטים" או נמקים. .שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח