gbm

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/12/2011 | 12:51 | מאת: רן

ד"ר שלום האם הטמודל יכול לגרום לפרכוסיס? האם קפה שחור ופעילות ספורט יכול לגרם לפרכוסים? מדובר על חולה GBM34 תודה

23/12/2011 | 11:19 | מאת: ד"ר אנדי קנר

רן שלום, טמודל היא תרופה נגד גידולים (כימותרפיה). חולים עם גידולי מוח בסיכון גבוה יותר לפרכוס אפילפטי מאנשים ללא גידול מוח. בדרך כלל טמודל לא גורם לפרכוס, גם לא קפה או פעילות גופנית. חלקם החולי GBM מקבלים טיפול נגד פרכוסים אחרי ניתוח. יש להתייעץ עם הנוירו אונקולוג(ית) המטפל(ת) אם יש צורך בטיפול או לא. שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח