gbm3,4

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/12/2011 | 12:15 | מאת: גילת

ד"ר שלום בת 44 חולת GBM3,4 אחרי ניתוח שבו לא הוסר הגידול מחשש לשיתוק מוטורי , טופלתי בהתחלה בטמודל במקביל להקרנות ועכשיו מחזורי טמודל מטופלת בתל השומר שאלותי: אם המחלה כמו שקוראים כאן בפורום היא חשוכת מרפא למה לסבול? האם באמת הכל כל כך שחור? אני נמצאת בלחץ רב אני אמא לשלושה בת 42 שכל חיי נעצרו למרות שזה אינודואלי לכל אחד האם באמת אורך חיים של חולה הוא עד שנה לכל היותר? אבי עבר את אותה מחלה ונפטר לפני 6 שנים וטופל באותם דרכים תודה גילת

23/12/2011 | 11:11 | מאת: ד"ר אנדי קנר

גילת שלום, למה אנחנו צריכים לטפל בסרטן? זו שאלה פילוסופית. למרבה הצער לא כל מטופל יפיק תועלת מהטיפול, אבל אנחנו לא יודעים מראש מי יהנה באמת מהטיפול. לפי המחקרים הגדולים נתן לראות שקיימת קבצת חולים שיום קבוצת החולים ששורד יותר משנתיים גדל משמעותי. שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח