פענוח בדיקת eeg בלינסון

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

27/10/2022 | 22:58 | מאת: ישראל

היי אחר צהריים טובים קבלתי עכשיו בדואר את פענוח של בדיקה eeg מזה אומר רושם: רישום פתולוגי בגין הפרעת קלה עד בינונית של פעילות מוחית טמפולרית שמאל יכולה להצביע על פגיעה סטרוקטורלית לקורלציה קלנית מזה אומר פענוח הזה אם יש לי בעיה אני שותה כדורים נגד אלפיסיה באופן יום יומי נסיתי בעבר להוציא רישון נהיגה על אוטובוס ופסלו אותי אם אני יכול לנהוג על רשיון יש לי אוטו ואופנוע

מאחר ולא ברור מדוע ביצעת EEG לא ניתן לקבוע אישור נהיגה. בכל מקרה ההחלטה היא של המכון לבטיחות בדרכים.

מנהל פורום גידולי מוח