מעכב

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/12/2011 | 00:39 | מאת: שמואל

שלום דר וסלחיה שאני פונה לחה שוב שלאלה אני חולה בNF1 ובה 1.4 2009 הברתי תיפול של רדיוכרוגיה ימיז אני נמצה בנעכב לפני שבועה בצתי בדיקת שלMRI רוש וזה הפינוך של הבדיקה הבדיקה נעשתה למעכב תהליך תופס מקום באזור הגת המחילתית משמאל בסדרתFLAIR קיימים מוקדים פתולוגים פריוטריקולרים לאורך קורפוס קלוזום בחלקו האחורי דו צדדיים יותר משמאל קיימת האדרה של מניגיומה ומסביה לעורק הקרוטידי משמאל התהליך בגת המחילתי משמאל ללא שינוי מי 1ץ4 מי 1.4 2009 לסיכום נכתב תהליך תופס מקום באזור הגת המילתית משמל דר בבקש מה הכנה מוקדים פתולוגים פריונטריקולרים לאורך קורפוס קלוזום בחלקו האחורי דו צדדים ומניגיומה לעורק הקרוטידי בגת משמאל הים ידרש תיפול חוזר של רדיוכרוגיה בגלל שאין שינוי בבדיקות של סדי ריה יש החמרה בבדיקה [נארואופתומלוג] דר הים תוכל לאסביר לי תודה וסלחיה שאני פונה לך עוד פהם

06/12/2011 | 22:37 | מאת: שמואל

שלום דר הים הפשר להסביר לי בבקשה

15/12/2011 | 08:58 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שמואל שלום, קיימת מגבלה בפענוח של רדיולוג, אני לא יכול לתת פינוח בלי צילומים. קשה להסביר ללא צילום וצילומים קודמים. בברכה דר קנר

15/12/2011 | 18:36 | מאת: שמואל

שלום דר תודה אני מבין שקשה לאסביר בלי לראות את הצלומים עבל אני שאלתי גם בקשר לטיפול [רדיוכרוגיה ] שגיבלתי ב2009 הגידול [ה תופסמקום אין שינוי בנגא הים הפשר לחזור להקרנה חוזרת ביגלל שאין הקטנה של הנגע דר אני סובל מיNF1 עולי בגלל זה אין שנוי בנגע תודה דר ושבת שלום

מנהל פורום גידולי מוח