תנועות ראש לא רצוניות וכאבי ראש עזים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/08/2022 | 10:21 | מאת: מלי

שלום רב, מזה כחדש ימים יש לי תופעה מוזרה של תנועות ראש לא רצוניות, סוג של רטט. זה החל רק כאשר הראש שעון על משענת. בשבוע האחרון זה מופיע גם בלי מגע של הראש במשהו. כמו"כ התקופה האחרונה מלווה בכאבי ראש עזים בצד האחורי ימני של הראש. רופאת משפחה טענה שמדובר בהקרנה של כאב מאיזור הצוואר. ניורולוג הפנה אותי לאורטופד באותה הטענה. יש לציין שאני לא חשה לחץ או כל כאב מאיזור הצוואר. לתחושתי יש בעיה שנובעת מהראש. אודה לעצתך כיצד להתקדם

לא ברור לי הקשר בין השאלה למהות הפורום. מציעה שתתיעצי עם הרופא המטפל.

מנהל פורום גידולי מוח