שוואנומה וסטיבולרית

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/01/2022 | 14:21 | מאת: יאיר

שלום דוקטור אני בן 40 .מזה שנתיים וחצי יש לי התקפים של סחרחורות ,ויש לי ירידה בשמיעה באוזן שמאל כבר שנה וחצי .עשיתי MRI לפני שנה ויש שוואנומה וסטיבולרית בצד שמאל בתעלת השמע הפנימית בגודל 11 *6 מילימטר שלא בולטת ל CPA .חזרתי על MRI לפני חצי שנה ואין שוני במימדי התהליך .האם טיפול בשוואנומה וסטיבולרית על ידי רדיותרפיה יחזיר את השמיעה או ימנע אירועי סחרחורות תודה רבה

מטרת הטיפול היא בעיקר לעצור את המשך גדילת התהליך. אין ביטחון שזה ישפר את השמיעה. לעיתים יש מקרים בהם ניתן לשקוןל טיפול ביולוגי. תתיעץ עם הרופא שלך.

מנהל פורום גידולי מוח