הידרדרות אצל חולת GBM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/11/2021 | 23:56 | מאת: נעימה

היי, חברתי חולת GBM כבר קרוב לשנתיים אחרי 2 ניתוחים. כרגע מטופלת בקיטרודה וסיימה 15 ימי הקרנות. בימים האחרונים מצבה המנטלי מתדרדר מיום ליום. היא נמצאת במעין בועה וכמעט ולא מתקשרת . אציין שהגידול הוא פרונטלי ימני. האם זה שלבי המחלה ? זה מראה על מצב סופני ? כמה זמן יכול להמשך מצב כזה ולה עוד הוא עלול להחמיר? תודה !

מצטערת לשמוע. נראה כי מדובר בהחמרת המחלה. מבלי לראות את המטופלת והצילומים קשה לתת הערכות טובות יותר.

מנהל פורום גידולי מוח